Home | Over Mij || Inhoud eBook | Bestel & Download | Weblog | Twitter | Facebook | Contact

Algemene voorwaarden

Art. 1 Prijs
De prijs van het Zwanger Worden Handboek is inclusief BTW en inclusief transactiekosten. U kunt op de bestelpagina zien wat de totaalprijs van de bestelling is, inclusief alle kosten. Hiervoor zijn geen persoonlijke gegevens benodigd.


Art. 2 Leveringstermijn
Betaalt u direct via iDeal of Bankcontact dan is de betaling direct bij ons binnen en kunt u het product onmiddelijk downloaden via de downloadlink die wij na betaling direct verzenden naar u.

Art. 3 Overmacht
In het kader van de wet Kopen of Afstand zal Zwanger-worden-handboek.nl uw bestelling met bekwame spoed, doch uiterlijk binnen 30 dagen, uitvoeren. Het kan voorkomen dat een bestelling of een deel van een bestelling vertraging oploopt door onvoorziene omstandigheden. Als de verwachte levertijd meer dan 5 werkdagen is, wordt u op de hoogte gesteld en kunt u de bestelling kosteloos annuleren. Reeds betaalde bedragen worden dan binnen 30 dagen gecrediteerd.

Art. 4 Betaling
Tijdens het bestelproces kiest u hoe u wenst te betalen. Betaling kan worden voldaan middels:
4.1 iDeal
Als u deze methode kiest om te betalen, dan wordt u doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van uw eigen bank (iDeal).
Wij ontvangen uw betaling direct en versturen de downloadlink onmiddelijk.


Art.5 Restitutie
U heeft het recht producten binnen 7 werkdagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, te retourneren conform de wet "kopen op afstand". Zwanger-Worden-Handboek.nl verlengt deze garantie echter graag tot 365 dagen na aankoop.

Indien u de bestelling retourneert, zal het totale aankoopbedrag exclusief transactiekosten (95 cent) naar u worden overgemaakt binnen 30 dagen nadat zwanger-worden-handboek.nl uw e-mail met het verzoek tot restitutie heeft ontvangen.

Art. 6 Inhoud website en aansprakelijkheid
Alle teksten zijn met zorg samengesteld. Echter, wij zijn niet aansprakelijk voor kennelijke typefouten. Hoewel de teksten op deze website en het eBook met de grootste zorgvuldigheid zijn samengesteld zijn deze alleen geschikt voor informatieve doeleinden, het is geen enkel geval vervanging voor medisch advies door een arts die bekend is met jouw persoonlijke situatie. Heb je medische vragen over je zwangerschap en/of vruchtbaarheid ga dan altijd eerst naar je eigen huisarts.

Art. 7 Nederlands recht
Op alle artikelen, teksten en voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

 

 

Home >>

 

 

 

 

 

 

ZwangerWordenHandboek is een uitgave van:
Searchvision
Petristraat 2
3533sw Utrecht
KVK 30214442

 

Home >>

 

©2011 Zwanger-Worden-Handboek.nl
Contactgegevens
Persoonsgegevens
Disclaimer