Nu downloaden en binnen 5 minuten op je computer lezen/printen! Geen speciale e-reader nodig!

 

++Zwanger Worden Handboek++
(Inclusief 5 gratis eBooks en 2 gratis software pakketten!)

Zwanger Worden Handboek

 

 Het Masterplan voor je Zwangerschap: welke gebieden je niet uit het oog mag verliezen.


 De belangrijke rol van de toekomstige papa: Uitgebreide informatie over wat je partner precies kan doen om zijn spermakwantiteit en kwaliteit op natuurlijke wijze te verhogen.


 Hoe vaak zou je met je partner moeten vrijen: elke dag, zoals veel mensen denken? Of juist zelden om spermacellen voor de 'juiste' dag te bewaren? Of je lust volgen en seks hebben met elkaar wanneer je wilt?  Mochten deze producten van de drogisterij bij je op het nachtkastje staan: verban ze dan onmiddellijk.

 

 Te veel vrouwen maken deze fout in bed: als je tot deze groep behoort, slinken je kansen op een baby aanzienlijk.


 Wat veel paren niet weten: waarom de dag van de eisprong niet de enige belangrijke dag is om seks te hebben op het moment dat je graag zwanger zou raken.


  Wat je partner zou moeten doen, nadat hij is klaargekomen: anders is alles misschien voor niets geweest.

 

  Met behulp van deze 9 planten (voor zowel mannen als vrouwen) stegen de kansen om zwanger te worden wereldwijd – ideaal voor alle mensen, die zich graag een handje door Moeder Natuur laten helpen.

 

 Een van de vijf grootste fouten, die vrouwen maken, als ze niet zwanger worden:
Val niet in deze kuil!

 

  Waarom alle seks in de wereld je niet verder zal helpen als je dit kleine geheim niet kent.

 

 Waarom het niet goed is voor je Missie Zwanger Worden om tijdens je onvruchtbare periode wekenlang geen seks te hebben.

 Zo spoor je op zinvolle wijze je eigen lichamelijke helingskrachten aan – en de zin van je partner.

 Verhoog je de kansen, als je op een bepaald moment op de dag met elkaar slaapt? Of juist in een bepaald jaargetijde? Wat zijn de mythen, wat is waar… laat je niet langer in het ootje nemen!

 Zonder deze methode was mijn relatie waarschijnlijk door de Missie Zwanger Worden kapot gegaan – doe me na en laat alsjeblieft niet toe dat je relatie onder je wens lijdt – duurt ook maar 11 minuten per dag!

  Kan acupunctuur helpen bij zwanger worden?

 

  Maak je je zorgen, dat je niet zwanger kan worden, omdat je jarenlang de pil hebt geslikt? Wat zijn je kansen? Het grootste misverstand over de pil met betrekking tot je zwangerschap.

 

  Maak je je na twee maanden proberen, al zorgen of het wel zal lukken om zwanger te worden? Of pas na drie of vier? Ja, nee, misschien? Ontdek hoeveel kans je daadwerkelijk hebt om bij de eerste pogingen zwanger te worden.

 

  De mannelijke spermacellen worden elke seconde opnieuw geproduceerd en de moederlijke eicellen zijn reeds bij de geboorte aanwezig en worden telkens kleiner in aantal : hoe je deze kennis met betrekking tot je zwangerschap kunt gebruiken.

  Hoe je de grootste zwangerschaps-killer overwinnen kan: met deze 10 wapens win je de strijd.

  Hoe vaak zou je eigenlijk seks met je partner moeten hebben, om de kansen op een baby te maximaliseren? Elke dag? Fout geraden... lees over het waarom.

 

  Leer deze 3 tekens van je lichaam te herkennen: dan weet je altijd, wanneer je vruchtbaar bent, betrouwbaar en zonder hulpmiddel.


  Deze 9 voedingsmiddelen worden al eeuwenlang in meerdere culturen aangeraden voor een zwangerschap – wordt al genietend zwanger!

 Een waardevolle investering, als je zwanger wilt worden: waarom deze 27 minuten goed besteed zijn.

  Treurig: de meest voorkomende reden, waarom paren vaak ongewild kinderloos blijven – met deze tip kan je deze valkuil ontwijken –


 Welke 3 voedingsmiddelen zwangerschaps-killers zijn.

  Wanneer is nou precies je meest vruchtbare tijd – met deze kennis verspil je nooit meer dat gouden moment.

 

  De reden waarom sommige vrouwen drie keer zo vruchtbaar zijn als andere en hoe je ontdekt tot welke groep je zelf behoort.

 

  Hoe lang doet sperma erover om bruikbaar te zijn? Tien minuten? 24 uur? Sorry – maar daar sla je de plank volkomen mis! Maar waarom is het dan zo verschillend?

  Door deze 5 invloeden worden de spermacellen van je partner koelbloedig gedood en aan een maandenlange (!) strijd overgeleverd.

  Met behulp van deze 3 simpele maatregels red je je relatie in de wellicht moeilijke fase en wakker je de hartstocht in jezelf en je partner aan.

  Hoeveel tijd de spermacellen van je partner per maand hebben om je eitje te bevruchten – het zal je verbazen.

  Als je deze belangrijke 12 uren voorbij laat gaan, verspeel je deze maand waarschijnlijk het vooruitzicht op een zwangerschap.

  Waarom sperma zoveel hardnekkiger is dan je denkt en hoe dat kan helpen bij je poging op zwanger te worden.

 Moeilijke keus: Hoe Moeder Natuur het voor elkaar krijgt om slappe cellen te verhinderen een eitje te bevruchten, waardoor slechts het beste van het beste tot je baby zal leiden.

 

 Wanneer zou je eigenlijk een vruchtbaarheidsexpert moeten bezoeken en welke vragen zullen je dan gesteld worden en welke testen zullen je voorgelegd worden?

  Deze 4 methoden helpen je je meest vruchtbare fase te ontdekken – ook als je een onregelmatige cyclus hebt.

 

  Een geheim gehouden tip: hoe je je zwangerschapskansen verhoogt zonder met je partner te slapen? Het antwoord is niet door met een ander seks te hebben – het antwoord zal je echter verbluffen.

  Met deze 8 concrete en makkelijk inzetbare tips leer je 's nachts werkelijk uit te rusten en te ontspannen en vergroot je je kansen om je kindje te 'ontvangen'.

 

  Wat de Chinese geneeskunde over tampons zegt.

 

  Met deze natuurlijke methode weet je zeker, dat al de spermacellen op het doel afgestuurd worden en niet in de verkeerde richting verdwijnen.

  Deze natuurlijke methode brengt regelmaat in je onregelmatige cyclus, reguleert je hormoonhuishouding en zorgt voor ontspanning.

 

  Succesvol op de proef gesteld: hoe je je partner met vitamines kan verzorgen en er zelfs voor kan zorgen dat hij ze daadwerkelijk neemt.

  Is strak ondergoed van je partner echt een taboe of is dat slechts een sprookje: wat steekt daar werkelijk achter?

  Welk plan met betrekking tot stress-afbouw je voorzichtig bij je partner moet brengen- en waarom – hierbij heeft menig relatie zich al op glad ijs bevonden.

  Perfecte ideeën voor wellustige momenten in je relatie.

 Deze 9 vaak voorgeschreven – of zelf gekochte – middelen kunnen je kansen op een zwangerschap verspelen.

 

  Dit 'onschuldige' drankje – dat het merendeel van de Nederlanders dagelijks drinkt – kan je zwangerschap in de weg staan.

 

  Als je voor deze oefening dagelijks 10 minuten uitrekt, doe je je zwangerschapskansen veel goed.

  Een sensueel bad in een whirlpool met je man: waarom hem dat in retrospect 3 maanden op een zwangerschap zou kunnen schelen!

 

 Met deze eenvoudige formule ontdek je in seconden of je lichaamsgewicht een zwangerschap in de weg staat of niet.

 

  Deze 3 methoden van de moderne geneeskunde kunnen wellicht je wens alsnog waarmaken: Alles wat je over deze technieken zou moeten weten!

 

  Waarom orale bevrediging al meerdere paartjes ongewild kinderloos achtergelaten heeft – het zal je verbazen!

 

  Met behulp van deze 5 tekens vertelt je lichaam je wanneer de grootste kans op een zwangerschap aanwezig is – leer de tekens te herkennen en gebruik deze gouden kans op het juiste moment.

 

 Een paar korte vragen aan je: vanaf wanneer denk je dat je baby met je mee eet? Vanaf het moment, dat het bevruchte eitje zich ingenesteld heeft? Vanaf het moment van de verwekking?
Fout geraden... leer vanaf wanneer je persoonlijke voeding je zwangerschapskansen beïnvloedt – De meeste vrouwen kennen het correcte antwoord niet op deze belangrijke vraag.

  Dit natuurlijke glijmiddel zaagt als het ware de kansrijke poten onder je zwangerschapsstoel vandaan. Ongelofelijk: veel paren gebruiken het desondanks onbewust – doe het nou niet!

 

  Wanneer teveel seks in de 'warmste' fase tegen je kan gaan werken: hoe vaak is optimaal?

  Welke kleine onbedachtzaamheden na de seks de waardevolle spermacellen compleet verpesten kunnen.

 

  Met deze 3 seksstandjes speel je op zeker.

  Vrijwel nooit gehoord, maar wel grappig: hoe je orgasme de spermacellen tot een topprestatie aanspoort – zeker weten proberen.

 

LET OP: Je kunt dit eBook heel eenvoudig op IEDERE computer lezen en/of uitprinten. Je hebt geen e-reader nodig of speciale software!Download nu en ontvang gratis:


 


*
GRATIS*
Zwanger Worden Software Pakket 1

probeer het nu uit!

Software Zwanger Worden

Hieronder een aantal functies van dit uitgebreide software pakket:


Berekent de dag van ovulatie op verschillende manieren;

 

• Laat precies zien op welke dag je het meest vruchtbaar bent;

Markeert de kalender vóór de eisprong en berekent in procenten
hoe groot de kans is dat je daadwerkelijk bevrucht bent;

• Voorspelt het geslacht van een kind via de chinese lunar kalender;

Laat voorgaande cyclus zien en resultaten van deze cyclus;

• Keuze om alle informatie met een wachtwoord te beveiligen;

Body mass index calculator: zo weet je of je op gewicht blijft;

• Vertelt je iedere dag wat er in je lichaam gebeurt tijdens je zwangerschap;

Laat het aantal dagen tot de volgende menstruatie zien;

• En nog vele andere leuke en handige opties!

 


*GRATIS*
Zwangerschaps Software Pakket 2

Dit zwangerschaps programma voor Windows bevat een aftel-timer en een zwangerschaps-voortgang meter plus een schat aan informatie over zwanger zijn en baby's.

Wanneer je in verwachting bent is deze software een 'must have' om precies bij te houden hoe je zwangerschap van week tot week verloopt.

Voer eenvoudig de datum in waarop je bent uitgerekend en het programma doet de rest!

Als je vragen hebt over je zwangerschap kun je eenvoudig de uitgebreide zoekfunctie in deze software gebruiken.

 

... en ontvang ook deze gratis bonussen:

*GRATIS* BONUS 1

eGids: "Foliumzuur bij zwangerschap"

Foliumzuur kan de kans verkleinen op een kind met bepaalde afwijkingen. In dit eBook lees je wat foliumzuur is, waarom en wanneer je het moet gebruiken en hoe je dat het beste kunt doen.

*************************************************************

*GRATIS* BONUS 2

eGids: "Medicijnen bij kinderwens"

Medicijnen. Je gebruikt ze soms zo makkelijk. Je hoort ze alleen te gebruiken wanneer het echt nodig is, na overleg met of op voorschrift van de arts. Maar hoe vaak neem je niet iets mee van de drogist? Wist je dat meer dan 70% van de zwangere vrouwen tenminste meer dan één geneesmiddel gebruikt, waarbij het in ongeveer 35% van de gevallen medicijnen betreft die niet door een arts zijn voorgeschreven. Misschien merk je er niets van, maar geneesmiddelen hebben ook bijwerkingen en blijven soms lang in je lichaam aanwezig. Ga er daarom voorzichtig mee om, lees er alles over in deze eGids.

*************************************************************

*GRATIS* BONUS 3

eGids: "Schadelijke stoffen die van invloed zijn op de zwangerschap"

In je beroep kun je te maken krijgen met stoffen die een nadelige invloed hebben op de mogelijkheid om kinderen te krijgen, om deze gezond ter wereld te brengen en om borstvoeding te geven. Iedereen die werkt met dergelijke 'voor de voortplanting schadelijke' stoffen moet worden beschermd tegen de risico's ervan. Wat zijn deze stoffen en hoe kun je je beschermen?

*************************************************************

*GRATIS* BONUS 4

eGids: "Bekkenpijn, bekkeninstabiliteit en zwangerschap"

Pijn in de omgeving van het bekken komt vaak voor in de zwangerschap. Ongeveer de helft van de zwangere vrouwen heeft last van bekkenpijn of lage rugpijn. Deze e-gids bespreekt een aantal aspecten van bekkenpijn en bekkeninstabiliteit in de zwangerschap, zoals klachten, oorzaak, en wat je er aan kunt doen. Je krijgt adviezen over houding en beweging alsmede over de bevalling. Ook wordt er ingegegaan op het herstel na de bevalling en verwachtingen ten aanzien van een eventuele volgende zwangerschap.

*************************************************************

*GRATIS* BONUS 5

eGids: "Alles wat je zou moeten weten over prenatale screening"

De meeste kinderen worden gezond geboren, maar een klein percentage (ongeveer 3 tot 4%) van alle kinderen heeft bij de geboorte een aangeboren aandoening. Soms kan al in de zwangerschap onderzoek daarnaar plaatsvinden (prenataal onderzoek). Prenataal betekent voor geboorte. Prenataal onderzoek geeft alleen aan of een bepaalde aandoening bij je kind aanwezig is. Voor prenatale screening bestaan er verschillende testen, lees er alles over in deze eGids.

 

 

 

 

 

 

©2012 Zwanger-Worden-Handboek.nl
Contactgegevens
Persoonsgegevens | Disclaimer | Links | Algemene voorwaarden