"Zo verhoog je jouw vruchtbaarheid en word je sneller zwanger"
Ontdek meer dan 59 strategieën

van: Nienke van Delden
update: Juli 2017

Als jij ook graag snel zwanger wilt worden - en PRECIES wilt weten wat je wel en juist NIET moet doen - dan ben je eindelijk op de juiste pagina terechtgekomen.

Zou je je niet beter voelen als je zwangerschaps-frustraties eindelijk tot het verleden zouden behoren?

Ik ken de frustratie door een onvervulde kinderwens als geen ander. Alleen vrouwen die dit zelf hebben meegemaakt, begrijpen dit knagende gevoel.

Ik heb deze vervelende gevoelens (gelukkig!) achter me kunnen laten omdat ik de controle over mijn vruchtbaarheid in eigen handen heb genomen.

Door kennis, kennis en nog eens kennis op te doen!

... en jij kan dit ook.

Maak je verkeerde keuzes
Die een zwangerschap in de weg staan?

Het is niet alleen belangrijk om alles te weten over zwanger worden maar ook om zwanger te blijven. Weet je 100% zeker dat je het proces van zwanger worden goed aanpakt?

Als je nog steeds niet zwanger bent is de kans groot dat je zaken over het hoofd ziet die je vruchtbaarheid mogelijk schaden.

Bijvoorbeeld:

Drink je vaak thee?

Uit een recent onderzoek van Greenpeace bleek dat er vaak resten van pesticiden in chinese thee zitten.

In 14 van de in totaal 18 geteste theesoorten werden pesticiden aangetroffen die je vruchtbaarheid nadelig kunnen beïnvloeden of afwijkingen kunnen veroorzaken bij je ongeboren kind.

In november 2011 moest Lipton zijn “Iron Buddha” thee die gemaakt wordt van Chinese theeblaadjes uit de schappen halen omdat er te veel giftige metalen in zouden zitten.

Of je nu net begint met zwanger worden, of al (te) lang bezig bent, je hebt zoveel mogelijk informatie nodig.

Het is daarom van levensbelang dat je precies weet wat schadelijk is voor jou en je ongeboren kind.

Hoe je man vruchtbaarder wordt

Wist je dat:
je man vruchtbaarder wordt als je hem regelmatig antioxidanten geeft zoals zink, vitamine E en magnesium?

Geef deze supplementen en vergroot de kans dat hij je sneller zwanger maakt.

Deze conclusie is gebaseerd op meer dan 34 studies bij in totaal bijna 3000 koppels die zwanger probeerden te worden met kunstmatige inseminatie of ivf.

Bijna alle mannelijke deelnemers hadden een sterk verminderde zaadkwaliteit. In de onderzoeken kregen mannen daadwerkelijk supplementen met antioxidanten, placebo supplementen of geen supplementen.

De vrouwen van de mannen die de antioxidantsupplementen gebruikten, hadden een 4 keer zo grote kans op zwangerschap als vrouwen van wie de mannen een placebo of geen supplement kregen.

TIP: Een handvol walnoten per dag eten kan de kwaliteit van het sperma sterk verbeteren.

Dit bleek uit een onderzoek van de Amerikaanse UCLA-universiteit, waar 117 mannen tussen 21 en 35 jaar aan deelnamen.

De helft van de proefpersonen at elke dag een kleine portie walnoten, bovenop hun gewone dieet.

Na twaalf weken bleek dat de kwaliteit van hun zaadcellen er op was vooruitgegaan. De verklaring ligt volgens de onderzoekers in de relatief grote hoeveelheid gezonde omega 3-vetten in walnoten.


Mijn verhaal, hoe ik feiten van fabeltjes scheidde

Toen ik zelf maar niet zwanger werd, besefte ik mij, dat ik waarschijnlijk niet de enige was die moeite had met zwanger worden.

Ik ergerde mij aan het gebrek aan goede informatie over wat ik zelf kon doen om sneller zwanger te worden.

Ik besloot om op zoek te gaan naar antwoorden. In de maanden die volgden, bestudeerde ik alle boeken die ik kon vinden over zwangerschap en conceptie.

ik bezocht gerenommeerde internationale websites over vruchtbaarheid en zwangerschap. Ik las medische rapporten en had contact met talloze experts. Ik schreef mij in op zwangerschaps-forums en verzamelde succesverhalen van moeders over heel de wereld.

Om een lang verhaal kort te maken:

Ik spendeerde iedere vrije minuut die ik had om te leren, hoe je zwanger kunt worden en blijven. Er is veel informatie beschikbaar, het was zelfs zoveel dat het me nog eens maanden heeft gekost om feiten van fabeltjes te scheiden.

Maar ik was vastbesloten om die strategieën en technieken te vinden die de kansen op een zwangerschap dramatisch zouden doen toenemen

...en net zo belangrijk: dingen die je juist NIET moest doen.

Binnen drie maanden nadat ik mijn ontdekte strategieën had toegepast, verwekten we ons eerste kindje, een heerlijk meisje dat gezond ter wereld kwam.

Zeker al dat lange wachten waard! Je kunt je vast voorstellen hoe gelukkig ik was!

We besloten al snel om haar een broertje of een zusje te geven, ik had nu meer vertrouwen in een nieuwe conceptie omdat ik nu het 'goede gereedschap' in handen had.

Binnen enkele maanden werd mijn zoontje verwekt, de door mij ontdekte strategieën werkten.

Zo verhoog je de vruchtbaarheid van jou en je man
-Tips & Strategieën-

Je hebt zo veel mogelijk informatie nodig die je helpt om de vruchtbaarheid te verhogen van jou en je man. Zo word je het snelst zwanger.

Niet iedereen heeft tijd of zin om door alle beschikbare informatie te zoeken. Ik heb dit werk al voor je gedaan. Het was voor mij zelfs een full time job.

Er is veel onzin te vinden op internet of je leest altijd dezelfde tips die iedereen nu zo langzamerhand wel kent.

Ik heb daarom mijn eigen up to date "Zwanger Worden Handboek" geschreven om jou te helpen met tips, trucs, technieken en strategieën om sneller zwanger te worden.


Bestel nu en ontvang direct toegang op je smartphone, tablet of computer

Ontdek binnen 5 minuten:

zwanger worden handboek

  Het Masterplan voor je Zwangerschap: welke gebieden je niet uit het oog mag verliezen.


 De belangrijke rol van de toekomstige papa: Uitgebreide informatie over wat je partner precies kan doen om zijn spermakwantiteit en kwaliteit op natuurlijke wijze te verhogen.


 Hoe vaak zou je met je partner moeten vrijen: elke dag, zoals veel mensen denken? Of juist zelden om spermacellen voor de 'juiste' dag te bewaren? Of je lust volgen en seks hebben met elkaar wanneer je wilt?  Mochten deze producten van de drogisterij bij je op het nachtkastje staan: verban ze dan onmiddellijk.

 

 Te veel vrouwen maken deze fout in bed: als je tot deze groep behoort, slinken je kansen op een baby aanzienlijk.


 Wat veel paren niet weten: waarom de dag van de eisprong niet de enige belangrijke dag is om seks te hebben.


  Wat je partner zou moeten doen, nadat hij is klaargekomen: anders is alles voor niets geweest.

 

  Met behulp van deze 9 planten stegen de kansen om zwanger te worden wereldwijd – ideaal voor alle mensen, die zich graag een handje door Moeder Natuur laten helpen.

 

 De vijf grootste fouten, die vrouwen maken, zodat ze niet zwanger worden.

 

  Waarom alle seks je niet verder zal helpen als je dit kleine geheim niet kent.

 

 Waarom het niet goed is voor je Missie Zwanger Worden om tijdens je onvruchtbare periode wekenlang geen seks te hebben.

 Zo spoor je op zinvolle wijze je eigen lichamelijke helingskrachten aan – en de zin van je partner.

 Verhoog je de kansen, wanneer je op een bepaald moment op de dag met elkaar seks hebt? Of juist in een bepaald jaargetijde? Wat zijn de mythen, wat is waar… laat je niet langer voor de gek houden!

 Zonder deze unieke truc was mijn relatie waarschijnlijk door de Missie Zwanger Worden kapot gegaan – laat alsjeblieft niet toe dat je relatie onder je wens lijdt – duurt ook maar 11 minuten per dag!

  Maak je je zorgen, dat je niet zwanger kan worden, omdat je jarenlang de pil hebt geslikt? Wat zijn je kansen? Het grootste misverstand over de pil met betrekking tot je zwangerschap.

 

  De mannelijke spermacellen worden elke seconde opnieuw geproduceerd en de moederlijke eicellen zijn reeds bij de geboorte aanwezig en worden telkens kleiner in aantal: hoe je deze informatie met betrekking tot je zwangerschap kunt gebruiken.

  Hoe je de grootste zwangerschaps-killer overwint: met deze 10 wapens win je de strijd.

  Hoe vaak zou je eigenlijk seks met je partner moeten hebben, om de kansen op een baby te vergroten? Elke dag? Fout geraden... lees over het waarom.

 

  Leer deze 3 tekens van je lichaam te herkennen: dan weet je altijd, wanneer je vruchtbaar bent.


  Deze 9 voedingsmiddelen worden al eeuwenlang in meerdere culturen aangeraden voor een zwangerschap – wordt al genietend zwanger!

 Een waardevolle investering, wanneer je zwanger wilt worden: waarom deze bijzondere 27 minuten goed besteed zijn.

  Treurig: de meest voorkomende reden, waarom paren vaak ongewild kinderloos blijven – met deze top-tip kan je deze valkuil ontwijken.


 Welke 3 voedingsmiddelen zwangerschaps-killers zijn.

  Wanneer is precies je meest vruchtbare tijd – met deze kennis verspil je nooit meer dat gouden moment.

 

  De reden waarom sommige vrouwen drie keer zo vruchtbaar zijn als anderen en hoe je ontdekt tot welke groep je zelf behoort.

 

  Hoe lang doet sperma erover om bruikbaar te zijn? Tien minuten? 24 uur? Sorry – maar daar sla je de plank volkomen mis! Maar waarom is het dan zo verschillend?

  Door deze 5 invloeden worden de spermacellen van je partner koelbloedig gedood en aan een maandenlange (!) strijd overgeleverd.

  Met behulp van deze 3 simpele maatregelen verbeter je je relatie in deze moeilijke fase en wakker je de hartstocht in jezelf en je partner aan.

  Hoeveel tijd de spermacellen van je partner per maand hebben om je eitje te bevruchten – het zal je verbazen.

  Als je deze belangrijke 12 uren voorbij laat gaan, verspeel je deze maand waarschijnlijk het vooruitzicht op een zwangerschap.

  Waarom sperma zoveel hardnekkiger is dan je denkt en hoe dat kan helpen bij je poging op zwanger te worden.

 Moeilijke keus: Hoe Moeder Natuur het voor elkaar krijgt om slappe cellen te verhinderen een eitje te bevruchten, waardoor slechts het beste van het beste tot je baby zal leiden.

 

 Wanneer zou je eigenlijk een vruchtbaarheidsexpert moeten bezoeken en welke vragen zullen je dan gesteld worden en welke testen zullen je voorgelegd worden?

  Deze 4 methoden helpen je je meest vruchtbare fase te ontdekken – ook als je een onregelmatige cyclus hebt.

 

  Een geheim gehouden tip: hoe je je zwangerschapskansen verhoogt zonder met je partner te slapen? Het antwoord zal je verbluffen.

  Met deze 8 concrete en makkelijk inzetbare tips leer je 's nachts werkelijk uit te rusten, te ontspannen en vergroot je je kansen om je kindje te ontvangen.

 

  Met deze natuurlijke methode weet je zeker, dat al de spermacellen op het doel afgestuurd worden en niet in de verkeerde richting verdwijnen.

  Deze natuurlijke methode brengt regelmaat in je onregelmatige cyclus, reguleert je hormoonhuishouding en zorgt voor ontspanning.

 

  Hoe je je partner de juiste vitamines geeft en er zelfs voor kan zorgen dat hij ze ook daadwerkelijk neemt.

  Is strak ondergoed van je partner echt een taboe of is dat slechts een sprookje: wat steekt daar werkelijk achter?

  Welk plan met betrekking tot stress-afbouw je voorzichtig bij je partner moet brengen- en waarom – hierbij heeft menig relatie zich al op glad ijs bevonden.


 Deze 9 vaak voorgeschreven – of zelf gekochte – middelen kunnen je kansen op een zwangerschap verspelen.

 

  Dit 'onschuldige' drankje – dat het merendeel van de Nederlanders dagelijks drinkt – kan je zwangerschap in de weg staan.

 

  Als je voor deze oefening dagelijks 10 minuten uitrekt, doe je je zwangerschapskansen veel goed.

  Een sensueel bad in een whirlpool met je man: waarom hem dat in retrospect 3 maanden op een zwangerschap zou kunnen schelen!

 

 Met deze eenvoudige formule ontdek je in seconden of je lichaamsgewicht een zwangerschap in de weg staat of niet.

 

  Deze 3 methoden van de moderne geneeskunde kunnen wellicht je wens alsnog waarmaken: Alles wat je over deze technieken zou moeten weten!

 

  Waarom orale bevrediging al meerdere paartjes ongewild kinderloos achtergelaten heeft – het zal je verbazen!

 

  Met behulp van deze 5 tekens vertelt je lichaam je wanneer de grootste kans op een zwangerschap aanwezig is – leer de tekens te herkennen en gebruik deze gouden kans op het juiste moment.

  Dit natuurlijke glijmiddel zaagt als het ware de kansrijke poten onder je zwangerschapsstoel vandaan. Ongelofelijk: veel paren gebruiken het desondanks onbewust – doe het nou niet!

 

  Wanneer teveel seks in de 'warmste' fase tegen je kan gaan werken: hoe vaak is optimaal?

  Welke kleine onbedachtzaamheden na seks de waardevolle spermacellen compleet verpesten kunnen.

  Hoe je orgasme de spermacellen tot een topprestatie aanspoort – zeker weten proberen!

 

zwanger worden handboek

 

 

 

Zwanger Worden Handboek
(Inclusief 5 gratis eBooks!)

Geschikt voor: computer, smartphone of tablet

 

 

 

 

Bestel nu en ontvang tijdelijk deze gratis bonussen:

*GRATIS* BONUS 1

eGids: "Foliumzuur bij zwangerschap"

Foliumzuur kan de kans verkleinen op een kind met bepaalde afwijkingen. In dit eBook lees je wat foliumzuur is, waarom en wanneer je het moet gebruiken en hoe je dat het beste kunt doen.

-------------------------------------------------------------------------------------

*GRATIS* BONUS 2

eGids: "Medicijnen bij kinderwens"

Medicijnen. Je gebruikt ze soms zo makkelijk. Je hoort ze alleen te gebruiken wanneer het echt nodig is, na overleg met of op voorschrift van de arts. Maar hoe vaak neem je niet iets mee van de drogist? Wist je dat meer dan 70% van de zwangere vrouwen tenminste meer dan één geneesmiddel gebruikt, waarbij het in ongeveer 35% van de gevallen medicijnen betreft die niet door een arts zijn voorgeschreven. Misschien merk je er niets van, maar geneesmiddelen hebben ook bijwerkingen en blijven soms lang in je lichaam aanwezig. Ga er daarom voorzichtig mee om, lees er alles over in deze eGids.

-------------------------------------------------------------------------------------

*GRATIS* BONUS 3

eGids: "Schadelijke stoffen die van invloed zijn op de zwangerschap"

In je beroep kun je te maken krijgen met stoffen die een nadelige invloed hebben op de mogelijkheid om kinderen te krijgen, om deze gezond ter wereld te brengen en om borstvoeding te geven. Iedereen die werkt met dergelijke 'voor de voortplanting schadelijke' stoffen moet worden beschermd tegen de risico's ervan. Wat zijn deze stoffen en hoe kun je je beschermen?

-------------------------------------------------------------------------------------

*GRATIS* BONUS 4

eGids: "Bekkenpijn, bekkeninstabiliteit en zwangerschap"

Pijn in de omgeving van het bekken komt vaak voor in de zwangerschap. Ongeveer de helft van de zwangere vrouwen heeft last van bekkenpijn of lage rugpijn. Deze e-gids bespreekt een aantal aspecten van bekkenpijn en bekkeninstabiliteit in de zwangerschap, zoals klachten, oorzaak, en wat je er aan kunt doen. Je krijgt adviezen over houding en beweging alsmede over de bevalling. Ook wordt er ingegegaan op het herstel na de bevalling en verwachtingen ten aanzien van een eventuele volgende zwangerschap.

-------------------------------------------------------------------------------------

*GRATIS* BONUS 5

eGids: "Alles wat je zou moeten weten over prenatale screening"

De meeste kinderen worden gezond geboren, maar een klein percentage (ongeveer 3 tot 4%) van alle kinderen heeft bij de geboorte een aangeboren aandoening. Soms kan al in de zwangerschap onderzoek daarnaar plaatsvinden (prenataal onderzoek). Prenataal betekent voor geboorte. Prenataal onderzoek geeft alleen aan of een bepaalde aandoening bij je kind aanwezig is. Voor prenatale screening bestaan er verschillende testen, lees er alles over in deze eGids.


Nu bestellen en binnen 5 minuten lezen:
Zo doe je het:

Klik hieronder de "Download Nu" knop en betaal via je eigen bank met iDeal. Of betaal met Paypal. Nadat je betaald hebt word je geheel automatisch teruggestuurd naar de productpagina.

Op deze productpagina heb je eenvoudig toegang tot de producten, klik ze aan en je kunt direct lezen.

En in het geval dat het je niet lukt (wat vrijwel niet voorkomt) ben ik er altijd om je te helpen! Stuur even een mailtje en we lossen het op!

 


Zwanger Worden Handboek
(Inclusief 5 gratis eBooks )

Nu tijdelijk voor:

27,-

Nu Kopen en Downloaden


Vragen?
nienke@zwanger-worden-handboek.nl

Geschikt voor computer, smartphone en/of tablet

De theorie omzetten in de praktijk en zwanger worden

Bestel nu mijn"Zwanger Worden Handboek" en ontvang het binnen 5 minuten op je smartphone, tablet of computer.

Je hoeft dus niet in de rij te gaan staan bij de boekhandel, op de post te gaan zitten wachten of dure verzendkosten te betalen!

Bestel en Ontvang Direct Toegang. Dit alles in minder dan 5 minuutjes, je kunt "Zwanger Worden Handboek" onmiddellijk op je scherm lezen.

Misschien vraag je je af, waarom mijn boek niet in de 'gewone' boekhandel of bij Bol.com verkrijgbaar is. Ik heb daar natuurlijk over nagedacht.

Ik heb uiteindelijk toch besloten deze 'gewone' manier van uitgeven niet te volgen, omdat het een veel grotere stap leek en het dan ook nog eens heel lang zou gaan duren.

Ik heb voor het uitgeven via mijn eigen website gekozen en ik hoop dat dit ook voor jou makkelijker is. Ik hou het liefst alles eenvoudig en als je zelfs wel eens iets van het internet gekocht hebt, dan begrijp je vast wel wat ik bedoel.

Reviews: ervaringen van anderen met
"Zwanger Worden Handboek"

Natuurlijk ben ik zelf overtuigd van de waarde van mijn "Zwanger Worden Handboek" voor iedere vrouw die graag zwanger wil worden maar wat nog veel belangrijker is, zijn de meningen van vrouwen die mijn boek al gelezen hebben.

Recensie disclaimer: Deze website publiceert gebruikerservaringen (recencies) met daarin de ervaringen van individuele gebruikers die de methoden uit het -Zwanger Worden Handboek- succesvol toegepast hebben en/of enthousiast zijn over dit boek. Deze gebruikerservaringen zijn niet representatief voor alle gebruikers en geven alleen informatie over de ervaring van het individu. Alle gebruikerservaringen op deze website zijn authentiek en accuraat. De gebruikerservaringen zijn mogelijk ingekort of bewerkt voor grotere duidelijkheid. Op verzoek zijn geen e-mailadressen gepubliceerd in de originele gebruikerservaringen maar wilt u zelf contact opnemen met de auteur van een specifieke recensie, stuurt dan een verzoek per e-mail, dan sturen wij u e-mail, na het vragen van toestemming aan de auteur, door.

 

 

Hoi nienke

Zoals zo vele, heb ook ik het internet afgespeurd naar tips en tricks om zwanger te worden, te blijven en op een goede manier bezig te zijn in dat proces.

Toen mijn man en ik de beslissing maakte om zwanger te worden, had ik niet vewacht dat het ook langer zou kunnen duren voor de test positief zou zijn.

Dat gebeurt altijd bij anderen en vooral "ver van je bed". Maar ook bij ons duurde het en duurt het maar.
 
Ook nu, al maanden verder, nog geen positieve test..
 
En dan ga je weer zoeken en artikelen lezen; maar daar was ook het "zwanger worden handboek"..

Duidelijk, overzichtelijk en eigenlijk alle benodigde informatie gebundeld in een handzaam en makkelijk te lezen verhaal.

Vrijwel alle denkbare tips en tricks worden uiteengezet, tegen elkaar afgewogen en van meerdere kanten bekeken.
 
Eventuele twijfel over de aanschaf van weer zo'n boek wat het beter weet, is dan ook zeker niet nodig. Dit handboek weet het niet beter, maar begeleid je op weg naar zwangerschap en helpt je hindernissen te nemen en valkuilen te omzijlen.

En het resultaat, de mogelijke en hopenlijke zwangerschap, is het geld dan ook, mijn inziens, zeker waard!!
 
En dat is ook mijn reden om dit boek aan anderen in mijn omgeving aan te raden: geen betoog dat je een bepaald product moet kopen of gebruiken, maar onpartijdig advies en een bijna persoonlijke begeleiding in een proces wat elke dag dat je niet zwanger bent, eigenlijk al te lang duurt!
 
Ik hoop snel goed nieuws aan je te kunnen mailen!!
 
Bedankt in ieder geval voor je steun en hulp middels dit handboek!
 
Liefs Vivianne

 

Hi Nienke,

Afgelopen weekend het boek uitgelezen en weer een hoop nuttige tips op kunnen doen.

Het zwanger-worden-handboek is een lekker makkelijk weg te lezen boek waar elke vrouw die zwanger wilt worden wel iets in kan vinden wat bij haar past, of goed is in te passen in haar dagelijks leven.

Een van de grote voordelen is dat elk aspect van het zwanger willen worden behandeld wordt, het lichamelijke proces, alledaagse huis-tuin en keuken tips, medische tips vanuit westerse invalshoek of juist de alternatieve geneeswijzen als kruiden/homeopathische aanbevelingen, tips voor een gezondere leefwijze of wat je juist niet moet doen en vaak helemaal niet bij stil staat.

Als het zwanger worden niet snel wilt lukken en je naar de huisarts gaat en/of je laat doorverwijzen kan je je met het boek alvast voorbereiden op gesprekken en wat je kunt verwachten bij bijvoorbeeld de gynaecoloog en de mogelijkheden van vruchtbaarheidsklinieken en de procedures.

De enige reden om het boek niet aan te schaffen zou zijn dat de meeste informatie (na lang zoeken bij allerlei sites, verenigingen, boeken, ervaringen van anderen enz. enz.) ook zelf te vinden is.

Maar om al deze informatie te vergaren (en te verifiëren) kost een hele hoop tijd en dat is juist de reden waarom ik het zou aanraden aan vrouwen of koppels met een kinderwens, alles wat belangrijk te weten is op dit gebied wordt op een begrijpelijke en overzichtelijke manier samengevoegd in dit boek.

bedankt hiervoor en zoals ik al zei, we gaan er weer met volle moed tegenaan en ik ga ervan uit dat ik snel goed nieuws heb te melden ;)

Groetjes,
Sonja

 

 

Hoi Nienke,

ik was wat op internet aan het opzoeken, over zwanger worden.
En kwam op je website terecht.

Ik vond het erg bijzonder en mooi om te lezen wat je allemaal te weten bent gekomen en alle info en tips hebt gebundeld in een ebook.

Normaal vind ik het fijner om een boek in handen te hebben. maar een ebook heb je veel sneller in huis, en kun je meteen beginnen met lezen !

Het is een heel mooi ebook, de manier waarop het is geschreven zorgt ervoor dat je wilt blijven lezen en het aan één stuk uit kunt lezen, en daarna nog eens rustig alles opnieuw kunt terugbladeren.

De opbouw, alle hoofdstukken lopen mooi over in elkaar, je krijgt op alle vragen die je misschien hebt over zwanger worden, een antwoord.

Een ander voordeel vond ik dat je het makkelijk kunt bewaren en niet meer hoeft te zoeken waar je je boek hebt gelaten :)

Ik kan en zal het ebook dan ook bij iedereen aanbevelen die zwanger willen worden, vanwege een schat aan informatie die je krijgt. de prijs is geen cent teveel die voor het ebook word gevraagd.

De openheid en vrijblijvendheid waarop de mensen het ebook kunnen aanschaffen. er kan gewoon niemand zijn die niet tevreden zou zijn na het lezen van dit ebook !
 
Jij bent ook iemand die weet hoeveel moeite het kan kosten om zwanger te worden en is echt bereid om ervoor te zorgen dat je word geholpen,

dat merk je als je het ebook aan het lezen bent,
ze weet wat je doormaakt en hoe je ervoor kunt zorgen dat het nog steeds leuk blijft.

Na dit ebook krijg je weer moed, maar ook als je pas begint om zwanger te worden dan heb je veel aan dit ebook, waarvan je daarna met zijn tweetjes zegt, wist jij dat eigenlijk ?
 
Nienke, ik heb je ebook in 1 keer uitgelezen maar wat ik zeg, leg hem niet meteen aan de kant hoor :)

Dankjewel vond het echt heel mooi en super !

hele weekend plezier van gehad !
 
Ik laat je nog even weten als het zover is !
 
Liefs,
Michelle

 

 

He Nienke,

Sinds januari 2012 zijn mijn man en ik aan het proberen om zwanger te worden omdat dit tot nu toe nog steeds niet lukt ben ik hopeloos beginnen zoeken naar alle mogelijke informatie om toch zo snel mogelijk zwanger te kunnen worden.

Zo kwam ik terecht op de site van Nienke's "Zwanger Worden Handboek".
Ik zou geen enkele reden kunnen bedenken om het boek niet aan te schaffen want er zijn altijd zaken waar men niet alles over weet of dingen waar we niet op de hoogte van zijn.

Tevens zijn er vragen die je vergeet te stellen aan de gyneacoloog en op deze vragen heb ik een antwoord gekregen via het boek van Nienke.

Toen ik het boek las ontdekte ik héél wat belangrijke onderwerpen die ik gewoon weg niet wist en waar ik ten zeerste versteld van stond.

Ik was versteld hoe interessant en boeiend het boek wel is, je zou het in één ruk uitlezen.  
De vele tips en praktische weetjes zullen me zeker van pas komen.

Het ebook van Nienke is makkelijk en vlot leesbaar, kortom het is geschreven in een héél begrijpbare taal.


Wel bedankt Nienke !

Vriendelijke groeten,
Nadine S.

 

Beste Nienke,

Ik mail je om je te bedanken dat je zo'n gaaf boek hebt geschreven, ik en mijn vriend zijn ook al maanden bezig om zwanger te worden, het is leuk om zoveel nieuwe kennis op te doen.

Ik heb het boek nu meerdere malen gelezen en ik kan je zeggen, veel onbekende informatie voor mij.

Als je graag zwanger wilt worden wil je natuurlijk alles weten wat er maar te weten valt :) we zijn hard bezig met alle nieuwe tips en ik hoop dat ik je snel weer kan mailen met de 'blijde boodschap' haha!

Groetjes van Moniek en Sander

 

 

Hallo Nienke,

Ik wil je hartelijk bedanken voor je boek,
ik en mijn vriend probeerden nog niet zo lang zwanger te worden maar wel lang genoeg om al geergerd te zijn omdat het maar niet lukte om zwanger te worden.

Ik was ongeduldig en heb je boek bestelt en ik heb het verslonden! Ik wist niet dat ik nog zoveel dingen in mijn leven kon verbeteren om mijn vruchtbaarheid te vergroten.

We hebben alle tips goed toegepast en vanmorgen was dan eindelijk de test positief!!! zwanger!!!

We hebben het verder nog niemand vertelt omdat het nog zo nieuw is en ook een beetje raar maar ik wilde het jou gelijk vertellen omdat je hier een groot aandeel in hebt :)

nogmaals, superbedankt en veel succes met je boek,

Groetjes, Annemarie en Joost

 

Hallo Nienke,

Ik vind het stuk over de vruchtbaarheid van de vrouw en die van de man wel heel goed uitgelegd, ook de methodes hoe je aan je lichaam kan zien dat je aan het ovuleren bent.

De gratis bijlagen zijn ook interessant omdat het onderwerpen zijn die je niet meteen zou opzoeken.

Ik zou het boek aan andere vrouwen willen aanbevelen omdat er wel nog iets kan instaan dat je nog niet wist.

Het is ook een boek dat je makkelijk in een ruk kan uit lezen.

Wat ik er nog zou willen zien instaan is iets meer over de voeding: een voedingsplan, wat je zeker nog meer moet mijden,...

groetjes Kelly

 

 

Hallo mevrouw van Delden,

Ik lees momenteel alles wat met zwangerschap te maken heeft, ik vind uw boek fijner als dat wat ik tot nu toe heb gelezen, het is met zeer veel 'hart' geschreven.

Veel boeken over zwanger worden hebben een nogal wetenschappelijke toon maar uw boek heeft wat ik in deze andere boeken erg miste: uw duidelijke en oprechte wens om kinderloze paren te helpen met het verwekken van een kindje.

Ik beloof u, dat ik u onmiddelijk zal schrijven wanneer het bij ons is gelukt met de zwangerschap!

Lieve groeten van Suzanne Hoogstra

 

 

Beste Nienke,

Als eerste wil ik zeggen dat je een fantastisch boek hebt geschreven. Mijn complimenten voor de aanstekelijke schrijfstijl.

Ik ben zelf nog niet zwanger maar je boek heeft mij nieuwe moed en hoop gegeven, daarvoor wil ik je hartelijk danken!!

Ik weet nu dat het cervixslijm zo'n grote rol speelt, had ik nooit gedacht!

Ook de positie van de moedermond controleer ik nu (wist ik ook niet).

Nouja en ook mijn gedrag na het vrijen heb ik veranderd, en geef die kleine rakkers [sperma] de mogelijkheid dieper door te dringen.

dankjewel voor het schrijven van dit zeer behulpzame boek!

Hartelijke groet,

Kerstin

 

 

Hallo Nienke, 

Zie hieronder mijn recensie. Het boek is echt super!!! 

Ik zou het eigenlijk wel fijn vinden als je mijn achternaam niet vernoemd. Mijn vriendinnen zijn natuurlijk ook bezig met dit onderwerp en wij willen het nog even voor ons zelf houden.

Omdat mijn man en ik erover denken om kinderen te krijgen bij ik gaan Google’en.

En nieuwsgierig als ik ben, ben ik, zwanger worden gaan Google’en en kwam uit bij de site zwanger worden van Nienke.

De site sprak me aan, voornamelijk door haar persoonlijke verhaal en openheid.
Het maakte me nieuwsgierig. ‘’Hoezo kan thee drinken niet goed zijn??’’

En na de inhoudsopgave gezien te hebben wilde ik het boek zeker lezen en meer weten. De informatie is uitgebreid en op een ontspannen manier geschreven.

Wat ik wel handig vind aan dit boek is dat het op mijn laptop staat zodat er niemand van de familie of vrienden dit boek tegen kan komen, wanneer ik het vergeten zou zijn op te ruimen. Want voorlopig is het nog even een geheimpje van ons,  dat we over kinderen nadenken.

In het boek staat veel informatie, zowel opfrissing als feitelijkheden. Ik kan me voorstellen en heb verhalen gehoord van vriendinnen dat wanneer zwanger worden niet loopt zoals eigenlijk iedereen hoopt, het je leven kan beheersen en daarom vind ik het goed dat er in het boek beschreven staat wat je kan verwachten als je naar het ziekenhuis gaat maar ook benadrukt Nienke het belang van je relatie en wat samen kunt doen om te ontspannen.   

Ik zou het boek zeker aan raden aan mijn vriendinnen of ander lezers omdat het een goed boek is!!!

Groetjes Anke

 

 

Lieve Nienke,

Mijn naam is Maggie en ik ben engels daarom is mijn nederlands niet zo goed :/

Ik heb jou boek ongeveer een week geleden gelezen, en het was precies de goeie informatie dat ik nodig had tijdens deze nieuwe fase in mijn leven.  Ik ben inmiddels vele jaren met mijn vriend sinds een best jonge leeftijd: 

wij hebben enorm genoten van tijd alleen met zijn 2tjes voor best lang, en nu begint het bij ons echt te knagen om te beginnen met een kind in de wereld brengen... wij zijn echt aan het begin van proberen, en ik heb niet heel veel vrienden die kinderen hebben... niet veel rolemodels, dus!

Ik verbaas mij eigenlijk bij alles wat ik nog niet weet van zwanger worden en mijn eigen lichaam:  maar nu dat ik meer in verdiep, ik werd een beetje verslaafd aan informatie...

ik moet zeggen dat vele boeken dat ik heb doorgelezen over zwangerschap zijn best droog, maar ik heb met veel plezier en gemak jou boek gelezen: 

het is duidelijk en "to the point", en er is veel informatie en tips dat ik simpelweg nooit wist...

Knowledge is power, en ik krijg meer en meer zin om niet alleen zwanger te raken, maar om te genieten van het proces vanuit nog meer weten.

Echt een inspirerend en fijn boek!  Bedankt!!

Liefs, Maggie

 


Zwanger Worden Handboek
(Inclusief 5 gratis eBooks)

Nu tijdelijk voor

27,-

Nu Kopen en Downloaden


Betalen met Paypal:

Vragen?
nienke@zwanger-worden-handboek.nlMijn persoonlijke 100% tevredenheidsgarantie

Je vraagt je misschien af wat ik precies bedoel met een 100% tevredenheidsgarantie, ik zal het je uitleggen:

Misschien ben je wat sceptisch en/of voel je je onzeker of dit pakket ECHT iets voor jou is. Je kunt er niet eerst even in kijken zoals je bij een 'gewone' boekenwinkel zou doen.

Ik wil er daarom helemaal zeker van zijn dat je in vol vertrouwen mijn "Zwanger Worden Handboek" zult bestellen. Daarom geef ik deze garantie.

Bestel "Zwanger Worden Handboek", lees het in alle rust. Zet de theorie meteen in de praktijk om. Doe het vanaf vandaag en wacht maar af wat er gebeurt :)

Je zult in korte tijd grote stappen, richting je gewenste zwangerschap zetten.

Maar mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met het 'Zwanger Worden Handboek', dan heb ik geen cent van je geld 'verdiend'. En dat besef ik mij maar al te goed. Stuur me even een mailtje en ik refund het bedrag onmiddellijk.     Doe je voordeel met het " Zwanger Worden Handboek"

Probeer alle informatie uit en geef jezelf daardoor een grotere kans op een zwangerschap. Ik wens je natuurlijk van harte toe, dat deze dag ook voor jou snel zal komen.

Test onmiddellijk deze verzameling onmiddelijke toepasbare tips – en begin vandaag nog aan de laatste fase van jouw Missie Zwanger Worden.

Heel veel succes!

Met een hartelijke groet,

Nienke van Delden

nienke@zwanger-worden-handboek.nl

 

 

 

 

©2017 Zwanger-Worden-Handboek.nl

Contactgegevens
Persoonsgegevens | Disclaimer | Algemene voorwaarden