Home | Over Mij || Inhoud eBook | Bestel & Download | Weblog | Twitter | Facebook | Contact

Hoe ik zelf zwanger probeerde te worden

Mijn naam is Nienke van Delden, Ik heb deze website opgezet om andere vrouwen te helpen met zwanger worden. Ik beschrijf in het "Zwanger Worden Handboek" dat je op deze website kunt downloaden, technieken, methodes, strategieën en natuurlijke behandelingen waarmee je kansen om zwanger te worden, sterk worden vergroot.

Toen mijn man en ik enkele jaren getrouwd waren besloten we dat de tijd rijp was om een kindje te krijgen. We zagen het al helemaal voor ons, een gezinnetje stichten met een wolk van een baby, het was een zeer spannende tijd (je begrijpt vast wat ik bedoel).

Het was een grote verrassing dat ik snel zwanger werd maar het geluk duurde niet lang. Een een paar weken na de positieve uitslag van de zwangerschapstest kreeg ik een miskraam. Onze huisarts vertelde ons dat dit vaker voorkwam maar desondanks deed het veel pijn.

We besloten om het weer te proberen en maanden verstreken, mijn aanvankelijke geluk leek te zijn verdwenen. Ik veranderde in een emotioneel wrak... artsen vertelden ons dat we het vooral moesten blijven proberen.

Ik besefte mij dat ik vast niet de enige was die moeite had met zwanger worden maar toch ergerde ik mij aan het gebrek aan goede informatie van artsen over wat ik moest doen om mijn kansen op een zwangerschap te vergroten.

Ik besloot om zelf op zoek te gaan naar antwoorden. In de maanden die volgden deed ik uitgebreid research. Ik las alle boeken die ik kon vinden over zwangerschap en conceptie, ik bezocht nederlandse en amerikaanse websites over vruchtbaarheid en zwangerschap, ik las medische rapporten, ik schreef mij in op zwangerschaps forums en verzamelde succesverhalen van moeders over heel de wereld.

Om een lang verhaal kort te maken:

Ik spendeerde iedere vrije minuut die ik had om te studeren op hoe je zwanger kunt worden (en blijven). Er is heel veel informatie beschikbaar, het was zelfs zoveel dat het me nog eens maanden heeft gekost om feiten van fabels te scheiden.

Maar ik was vastbesloten om die strategieën en technieken te vinden die mijn kansen op zwangerschap sterk zouden doen toenemen en net zo belangrijk: dingen die ik juist niet moest doen (ik kwam er achter dat ik veel dingen verkeerd deed).

Ik probeerde echt alles, als het ene niet werkte begon ik met het andere...

Ik wilde niets liever dan een baby krijgen, ik heb altijd al moeder willen worden. Al mijn pogingen gaven mij het goede gevoel dat ik zelf actie ondernam i.p.v. in de slachtofferrol te gaan zitten en mezelf zielig te vinden.

Binnen enkele maanden nadat ik de strategieën en technieken had toegepast die ik had ontdekt, verwekten we ons eerste kindje, een prachtig meisje dat gezond ter wereld kwam. Al dat lange wachten waard.

We besloten om haar een broertje of een zusje te geven, ik had nu veel meer vertrouwen in de conceptie omdat ik nu het goede 'gereedschap' in handen had.

Binnen een maand werd mijn zoontje verwekt!

Zwanger Worden e Boek

 

 

©2011 Zwanger-Worden-Handboek.nl
Contactgegevens
Persoonsgegevens | Disclaimer | Links | Algemene voorwaarden